© 2019 Herøya Kompetansesenter

Herøya Kompetansesenter

Tre av Grenlands mest erfarne kurs- og kompetanseleverandører til industri og næringsliv, TS Group, Bilfinger Industrial Services Norway og Nokas Beredskap etablerte et nytt kurs og kompetansesenter ved Herøya Industripark i Grenland sommeren 2017. Med totalt 50-60 industrieksperter, konsulenter og kursholdere på lag tilbyr vi et bredt spekter av kompetanse. Det unike er samarbeidspartenes kunnskap og erfaring fra offshore og landbasert industri. Utover kurs og opplæring, praktisk og digitalt, samler vi etter hvert også kompetansetilbudet på bl.a. simulering av prosessanlegg, risikovurderinger og analyser.

En del av TS Group AS

TS Group AS er et multidisiplin industri – og oljeserviceselskap med kontorer i Skien, Porsgrunn, Molde, Stavanger, Bergen, Herøya Industripark og Arendal. Selskapet ble startet i 2005, har lokalt eierskap og i dag rundt 300 høyt kompetente medarbeidere. Vi har siden oppstarten vokst til å bli en av de ledende aktørene innen våre tjenester. 

TS Group er spesialisert innen drift- og vedlikeholdsstøtte, kurs- og konsulenttjenester og har i dag langsiktige avtaler med ledende aktører på norsk sokkel. Våre ansatte er vår viktigste ressurs og Helse, Miljø og Sikkerhet er derfor alltid første prioritet i alle våre aktiviteter. TS Group jobber målrettet for å forenkle hverdagen til våre kunder og bidra til sikker og effektiv drift!

Selskapet er registrert i Achilles med ID: 25745 og er ISO sertifisert i henhold til ISO 9001:2015.

Kontakt osssvein-erik-mittet
Svein Erik Mittet

Avdelingsleder
+47 924 45 686
sem@tsgroup.com


arnt-helge-hauglid
Arnt Helge Hauglid

Salgssjef
+47 934 20 611
ahh@tsgroup.com

Partneretsgroup

Bilfinger

nokas

folkeuniversitetet